Frietje frits | mobiele frietkraam in brabant & LIMBURG

Uw feestje, onze friet!

Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, van communies tot sportdagen. Op de frietwagen van Frietje Frits kunt u altijd rekenen! Heeft u iets te vieren of zoekt u catering voor een evenement in Brabant of Limburg? Frietje Frits is dé mobiele frietkraam met de lekkerste friet en Brabantse gezelligheid.

Wie is Frietje Frits?

Frietje Frits is de onderneming van Frits de Korte uit Aarle-Rixtel. Al jarenlang staan wij op evenementen in Helmond, Eindhoven, Deurne, Gemert, Son & Breugel, Beek en Donk, maar ook in de rest van Brabant en Limburg met onze mobiele frietwagen. We hebben veel ervaring in het bakken voor zowel kleine als grote groepen.

Wij werken volgens strikte hygiëneregels en onze wagen ziet er altijd schoon, netjes en verzorgd uit!

Kwaliteit gegarandeerd!

We bereiden overheerlijke, verse friet in 100% plantaardige olie en beschikken over een uitgebreid assortiment snacks – inclusief vegetarische en vegan snacks. Frietje Frits serveert uitsluitend snacks van A-merken. Kwaliteit is dus gegarandeerd en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel, evenals vlotte bediening.

De lekkerste frietwagen Helmond, Brabant
Frietje Frits himself

HET TEAM VAN FRIETJE FRITS

Versgebakken friet, een vlotte bediening en Brabantse gezelligheid! Met Frits de Korte in de frietkraam kunt u daar van op aan.

Frietje Frits staat graag tot uw dienst. Bij ons is de catering in vertrouwde handen.

Boek online onze frietwagen
Feestje? Reserveer online!